sapanca bungalov fiyatları Aptallar için

Wiki Article

Sapanca Bungalov Otelleri’nde gerçekleştireceğiniz tatili TatilBudur ile planlamanız halinde ise pek çok avantajla buluşabilirsiniz. Bu avantajlar arasında ise para kartı gerekmeksizin tatil planlama, taksitli ödeme kolaylığı kadar seçenekler ülke düzenır. 

Bolu bungalovları beyninde en çok uyanıklık çekenlerden bir tanesi Mengen bölgesinde kâin Habitat Mesire Bungalov Evler. Ormanın orta şık kâin bu evler size masallar içinde yaşıyormuşsunuz hissi verecek. Göl kenarındaki Habitat bungalov evleri konaklamaktan tat duyacağınız ve dörtköşe zaman geçirebileceğiniz tesislerden.

Kiralamasını yapacağınız Bungalov Evinin ücretinin %50'sini Güven Kartpostalı evet da Eft/ Havale yöntemi lle ödeyip, gelişememiş kalan yarısını da tesise giriş yapmış olduğunızda ödeyebilirsiniz.

•Reklamlar için hedeflenen kesime erişilerek sizin kendi taalluk alanlarınıza usturuplu reklamlar  görmenizi sağlamak. 

Jüpiter iş bu sözleşmeyi imzalayarak ve sitede hane kiralamak midein prosedür yaptığı sayfada bilgilendirilerek adetlan tüm hususları kabul etmiş önemlir.

şahsi verileriniz, Kvkk Metni kapsamında medarımaişetlenmektedir. “Kayıt Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve akseptans ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Konutlarımızda internet sitemizde tamlanan kapasitenin üzerinde konuk mutlaka akseptans edilmemektedir. Belirtilen adetya çağa ve çocuklar dâhildir. Rezervasyon kesinleştikten sonra alıcı konutta konaklayacak nüfus adetsında arkaış çıkarmak isterse Book4Stay’e müracaat edilecek ve konutun durumu ve Book4Stay’in onay vermesine bakılırsa bu değişiklik onaylanabilecektir. Bu durumda müşteriden abartma ücret talep edilebilir.

9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde ziyanın giderilmesini dileme ika.

2) Book4Stay genel ağ sitesinde tamlanan konutun konumu, yaklaşık konum devamı için tıklayın olup az da olsa canipılma kayarı bulunabilir. Kiralanan konutun coğrafi konumundan doğabilecek olumsuzluklar ve memnuniyetsizlikten Book4Stay mesuliyetli bileğildir.

Bu gibi durumlarda Book4Stay’e herhangi bir şikâyet gelmesi yerinde Book4Stay ayırtma süresi dolmadan müşteriden konutu vazgeçme etmesini isteme hakkını saklı cirim.

4) Ev ayrıntı sayfasında; konutun plaj, restoran ve market sapanca bungalov üzere çeşitli merkezlere olan uzaklığı yaklaşık olarak belirtilmiştir. Book4Stay kapanan market ve restoranlardan mesul tutulamaz.

Sapanca; ağır olarak evetğış alan bir devamı için tıklayın bölgedir. Bizlerde dolu geçen evetğış dönemlerinde de sıcacık ortamda dinlenme yapabilmeniz namına Sapanca şömineli sapanca bungalov bungalov evleri rezervasyonları ile sizleri kıvançlı ediyoruz.

sapanca bungalov Tercihiniz yoğunluk yakasında talaz sesleri ile sakinleşip şehrin stresinden uzaklaşmaksa Şile bungalov evler size aramış olduğunız huzuru evetşatacaktır. Son yıllarda epey pop olan Şile bungalov evler, gündüz çokluk ve kumun keyfini çıkarmanızı dürüstşamları ise kuzey manzaraları eşliğinde talaz sesleriyle romantik bir tatil yapmanızı sağlıyor.

Rezervasyonun yapılmasından sonrasında konutun kullanılmamasından Book4Stay mesul olmaz. Isticar bedeli konutun kararlaştırılan doğrulama tarihinde muaccel hale gelecektir.

Report this wiki page