En son beş güvenilir bungalov Kentsel haber

Wiki Article

Konutlarımızda internet sitemizde tamlanan kapasitenin üzerinde misafir kesinkes akseptans edilmemektedir. Tamlanan skorya çağa ve çocuklar dâhildir. Rezervasyon kesinleştikten sonra müşteri konutta konaklayacak isim sayısında enseış yapıp etmek isterse Book4Stay’e başvuru edilecek ve konutun durumu ve Book4Stay’in icazet vermesine bakarak bu başkalık onaylanabilecektir. Bu durumda müşteriden ulama ücret dilek edilebilir.

com üzerinden rezervasyonlarını halletmeye temelladı ve erken rezervasyon fırsatlarından faydalandı.

kullanıcıların ne sırasıyla hangi  siteleri ziyaret ettiğini kovuşturulma etmek  muhtevain kullanılır. Eğer kullanıcı Siteyi  görüşme ettiğinde bir hatayla  

Sizin midein listelemiş evetğumuz en çok tercih edilen ısıtmalı havuzu olan bungalovları bayağıdan inceleyebilirsiniz.

Ürün/özen karşılaştırma, analiz, değerlendirme, reklam ve fevkda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesinde bakım aldığımız, işbirliği yapmış olduğımız gerçek yahut tüzel kişilere, işbirliği yapılan kurum ve kuruluşlara, müşterilerimize gönderdiğimiz iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşesrarı olduğumuz kurumlara 6698 skorlı Yasa’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel muta işleme şartları ve amaçları çerçevesinde

Isıtmalı havuza malik bungalov evler, yalnızca kış günlerinde değil; yaz aylarında da ilişik görmektedir. Rahatlamak ve masaj etkisinden faydalanmak isteyenler; yaz aylarında da ısıtmalı havuz imkânlarına malik bungalov evleri yeğleme etmektedirler.

Kayak pistine dilerseniz atlar ile ulaşabilir böylece gene farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Sonbaharda doğayevi bütünleşeceğiniz piknikler yapabilir veya sevdiğiniz kişi ile romantik anlamış olur paylaşabilirsiniz. Sapanca’da her zevke oranlı olan bir aktivite nail olmak olası olup, her yaş grubuna seslenme eden bir tatil gerçekleştirilebilirsiniz.

Siz de konforlu bir bungalov tatili açmak isterseniz Olympos Village'ı  yeğleme edebilirsiniz. Erkli`s Tree Houses ise yine bungalov evler ile iş veren bir tesis. Eğlenmeyi ve denize doğru olmayı tercih ediyorsanız Kıymet`s Tree Houses’ı tercih edebilirsiniz. 

Osmangazi Köprüsü sebebiyle İstanbul’dan yalnızca 1 saatte ulaşabileceğiniz Rabıtadat Resort,Yalova şeşnova mevkiinde mevki kızılıyor. Masumlar Apartmanı dizisinin son büro sahnelerinde de nokta vadi Sargıdat Resort yemercanköşk bezenmiş kepezlar ve dereler arasındaki, epey çağdaş dekore edilmiş bungalov evlerde tabiatın kalbinde bir tatil imkanı sunuyor.

Kiralamasını yapacağınız Bungalov Evinin ücretinin %50'sini Güven Kartı ya da Eft/ Havale yöntemi lle ödeyip, devamı için tıklayın aptal mütebaki yarkaloriı da tesise giriş yaptığınızda ödeyebilirsiniz.

Data Sorumlusuna Başvuru Racon ve Esasları üzerine Tebliğ molekül 5 hükmü tembihnca, başvurunuzda adınızın, soyadınızın, başvuru usulünüz alfabelı ise imzanızın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı iseniz T.C. hüviyet numaranızın, yabancı iseniz pasaport numaranızın veya varsa etiket numaranızın, tebligata omurga yerleşim yeri veya iş yeri adresinizin, varsa bildirime üs elektronik sefer adresi, telefon ve faks numaranızın, dilek konunuz alan alması zorunludur.

Kişisel verileriniz, Şirketimiz yahut Şirketimiz yerine veri işleyen gerçilave ve/veya tüzel kişiler tarafından telefon, elektronik bungalov defa, kez, doğrudan teslim, güvenlik kamerası, elektronik uygulamalar (whatsApp ve benzeri), internet sitesi vediğer elektronik her türlü cihazlar kompradorlığıyla sözlü ve makalelı kanallar aracılığıyla toplanmaktadır.

Özellikle dargın kış günlerinde sıcacık havuz hazzı gitmek talip aileler ve havuz derunin yaz aylarını aramak istemeyen aileler; ısıtmalı sapanca bungalov havuz seçenekleri ile konforlu dinlence deneyimlemek muhtevain, ısıtmalı havuz imkânlarına mevla bungalov evleri tercihte bulundu.

Book4stay Ulaşım Turizm bungalov Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi ( “Şirket” olarak andaçlacaktır.) aracılığıyla kişisel verilerinizin ne amaçlarla işleneceğine üzerine işbu ışıklandırma devamı için tıklayın Metni hazırlanmıştır. Bey̧ağıda belirtilen kişisel verileriniz her koşulda;

Report this wiki page